Пуштена во употреба станица за полнење во центарот на Струмица

14.03.2019

Во центарот на Струмица, на булеварот „Маршал Тито“ е поставена првата станица за полнење на електрични возила. Станицата е на јужната страна на булеварот, кај поранешна „Фонтана“ и на истата истовремено може да се полнат две возила.

Повеќе за пуштањето во употреба тука.

e-polnach_Strumica-(3).jpg