Мапа на полначи

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
Податоци за карта
Map data ©2018 Google Imagery ©2018 TerraMetrics
 
 
Податоци за картаMap data ©2018 Google Imagery ©2018 TerraMetrics
Map data ©2018 Google  Imagery ©2018 TerraMetrics
 
 
Карта
Сателит

Wallbe Pro Plus

Wallbe Pro

Полначот е во изработка

Станици на територија на Град Скопје
 
Паркинг Бристол 2
(B3) ул. Св. Кирил и Методиј бр.52/б
 
Зоолошка градина Скопје
(C80) бул. Илинден
 
Градско Собрание
(C81) бул.Илинден бр.82
 
Порта Македонија
ул.11 Октомври бр.9
 
Глорија (паркинг)
(D7) бул. Јане Сандански бр.35
 
Клиничка болница Аџибадем Систина
ул. Скупи бр.5/а
 
Скопје Сити Мол
Подземен паркинг
 
Ловечки дом Камник
Камник б.б.
 
Аеродром
бул. АСНОМ, бр. 154
 
Капиштец
ул. Народен Фронт
 
Поликлиника Ѓорче Петров
бул. Партизански Одреди бр.177
 
ТЦ Алуминка
бул. Партизански Одреди бр.106
 
Плоштад Делфина
ул. Мраморец бр.8/а
 
Чаир
Втора Македонска Бригада
 
Гази Баба
Јани Лукровски
 
Хотел Хилтон 1
Подземен паркинг
 
Хотел Хилтон 2
Надземен паркинг
 
Хотел Мериот
(A5) ул.Максим Горки
 
Хотел Стоунбриџ
Кеј Димитар Влахов бр.1
 
Хотел Ибис
(А4) ул.Орце Николов
 
Изложбен центар Матка
Кањон Матка, Општина Сарај
 
ЕВН Дирекција 2
ул. Аминта Трети бр.45
 
Станици на територија на Македонија
 
Кавадарци
ул. 7-ми Септември  
 
Гевгелија
ул. Димитар Влахов
 
Куманово
ул. Маршал Тито
 
Крива Паланка
ул. Св. Јован Осоговски (Паркинг до Осички мост)
 
Штип
ул. Кеј Маршал Тито
 
Кочани
ул.Маршал Тито (Паркинг  трговски центар)
 
Делчево
ул. Светозар Марковиќ б.б.
 
Гостивар
Плоштад Маршал Тито
 
Кичево
ул. Булевар ослободување (Плоштад)
 
Велес
ул. Гоце Делчев б.б.
 
Охрид
Градски плоштад (паркинг до инфо центар)  
 
Тетово
ул. Дервиш Цара бр. 68
 
Струга
ул. Партизанска  
 
Битола
Паркинг Спортска Сала  
 
Струмица
Бул.Маршал Тито  
 
Прилеп
 
Тетово
КЕЦ Тетово (во самиот КЕЦ)